you can run but you wont come far

2011-11-23 / 17:39:40

hejsaaaan! just nu sitter jag hemma hos elin pelin och äter upp hennes tjocka godispåse! Vi försöker få ihop några rader på en spanska uppsats men det gå inte så jävla bra. När man inte har vart i skolan på snart 2 veckor så fungerar inte hjärnan riktigt! Vi fick inte heller mycket gjort på företaget...fy elite-gruppen... det börjar dra ihop sig till mässan men vi har ganska mycket kvar att göra. Ja nu ska vi åter gå till pluggandet som inte är så
 effektivt.


Show Girl

2011-11-20 / 17:05:11

Här kommer lite bilder från gårdagen!


Kan lägga upp fler bilder om det så önskas.


Good feeling!

2011-11-20 / 01:39:09

Det var en makalös visning idag på Brasseriet! Det roligaste jag gjort i hela mitt liv! När man väl gått upp på catwalken vill man aldrig gå ned. Man är som en annan männsika där uppe, man går in i en anna roll. Jag kommer inte ens ihåg vad jag tänkte när jag stod där uppe! En otrolig känsla i alla fall! Efter visningen fick vi gå runt och mingla med gästerna, då kommer det någon och trycker upp ett visitkort i ansikte på mig och ber mig kontakta henne.. Fattade ingeting? Aja nu är jag i alla fall skapligt trött! ska gå och lägga mig på en gång! Godnatt!


INSPO..

2011-11-17 / 19:05:56
Jag lovade mig själv att jag skulle plugga idag.. kom hem för 3 timmar sendan. hur mycket har jag pluggat? Inte ett skit.


with a word she can get what she came for

2011-11-17 / 17:05:14

ojoj, det blir verkligen inte mycket blogging här.. har kanppt tid för att andas längre. Jobbar hela dagarna med elite-gruppen (fyfan vad kul vi har kan jag säga) på motorcentralen. Efter jobbet träffar jag kompisar, sen på  kvällarna spenderara jag 2 timmar på att plugga. Idag efter "jobbet" åkte jag ned till skolan för att sjunag igenom några låtar till lucian, hinner inte ens gå på lucia träningarna men ska vara med ändå! Och ställa upp som lucia ska jag också göra! Så snälla alla som läser detta och går på gökstensskolan, rösta på mig! please! Nu ska jag återgå till pluggandet!

Elite-gruppen!


Take only what you need from me

2011-11-11 / 18:16:56

hallå där! just nu sitter jag hemma hos elin och chillar! vi har strosat runt på stan nästan hela dagen. vi slutade runt ett, efter att ha haft en väldigt lugn dag, håltimme nästan hela dagen och inställde lektioner och grejjs. Så det har vart en väldigt lugn fredag. vi ska snart gå iväg till chopchop! gaaaah vad jag älskar det, favorit maten alltå. Helgen blir lugn tror jag, måste ladda inför UET nästa vecka, så himla mycket jobb och väldigt tidskrävande. De nästkommande veckorna kommer både bli roliga och jävligt jobbiga! Hoppas det går bra i alla fall.
Nej nu ska vi chilla lite till sen ut i kylan igen 

  


dear lord, you took so many of my people

2011-11-08 / 16:34:08

hejdär i höstmörkret. Kom precis hem från en sväng på tuna park, kom hem med 2 påsar. Innehållet får ni se en annan vacker dag. Det har vart en både chill och jobbigt dag i skolan idag, fast det gick riiiiktigt långsamt..
I morgon börjar vi halv 9 i ställer för 8, vår snälla spanska lärare tycker att vi har vart så duktiga så vi får lite sovmorgon. Nu ska jag ge mig ner till köket och ta något att äta o dricka lite te tror jag !


utsikt fårn min balkong


i'm coming up only to hold you under

2011-11-06 / 16:17:18

Den 19 november ska jag gå modell igen för make up store. De har en stor visning med temat show girl. jag är så sjuuuuukt taggad! Jag var med på deras förra visnig (frozen diamon) och det är verkligen det roligaste jag gjort i hela mitt liv. det går inte att beskriva kännslan och ruset man får sekunderna innan man ska gå ut på catwalken. Fantastiskt. Den här visningen ska hållas på Le Grand. längtar så jag håller på att spricka!

Här är lite bilder från frozen diamond visnigen
Take a minute

2011-11-06 / 16:10:18Hallo där. Har inte haft tid att blogga på hela lovet.  har knappt haft en sekund ledig. förutom de dagar jag var sjuk. Igår kväll bestämde jag mig i sista sekund att åka till Olivia. Blev blev en väldigt rolig o mysig kväll med Olivia Emma, Ludde, Linus o Emil. Vi lyssnade på musik o bara chillade. Senare på natten åkte jag och emma till donken o moffa sen kollade vi på barbie (wtff??). 
 Fuck i morgon är det skola, bläää! Men har haft ett bra lov i alla fall! Nu sitter jag och äter godis vid datan och funderar på vad jag ska hitta på.. hejdooo

Juste fick en fråga vart jag köpt örhänget som jag har på denna bild.
Svar: har köpt det på jrf.se