in these bodies we will live, in these bodies we will die

2012-08-28 / 20:45:00

Snälla nyp mig någon! Är så jävla sjukt lycklig just nu! Har så mycket att se fram imot just nu! Sen att jag idag vart i skolan till halv 5 och gjort matte prov och, pluggat på min enda håltimme idag spelar inte så stor roll! 
Det som kommer närmat om 2 ynka veckor måste nog vara det allra bästa! Jag ska nämligen gå modell för make up store på deras största visningen som är i ... globen anexet!!! fatta Globen, flera tusen männikskor och kändisar! jag tror jag svävar på moln! Har vetat det i några månader men har hållt det hemligt!
Sen har jag massa underbara konserter att se fram emot! Fick för en timme sen reda på att min framtida man kommer till sverige i November! Lyckan är numera fulländad! om världen går under i December kommer jag fan dö lycklig! För då har jag har sett Matt Corby!!! Sen kan man ju inte glömma att SHM sista konsert är i höst! Och den har jag biljetter till!! Sen kommer den svenska björnsatmmen till grönan. Man kan ju inte låta bli att le när man tänker på framtiden!
 
Glöm inte all kolla kommentarsfältet om ni ställt någon fråga! Svarar där! 
 

Spanien!

2012-08-26 / 13:22:00

 Nu när jag äntligen har införskaffat en dator så tänkte jag bjuda på en bildbomb från spanein!
Det var den bästa semesterna jag någosninvart på! Tack min älskade pärla!

you take what is yours and i'll take mine

2012-08-22 / 20:19:04

 
Fick en fråga förut om vad min tatuering betydde (som numera är borta). No more they and we, just unity. Det kan man översätta kort och gott som; det finns inget mer Vi och Dem, utan alla är tillsammans! för mig har den egentligen ingen speciell betydelse, det är bara en rad som jag fastande lite extra för i en låt som jag och Emma lyssnade på väldigt mycket i spaninen!
 
Sen var det någon som undrade vilken inriktning jag gick på gymnasiet, och jag går natur-sam på Rinman. Och visst kan jag försköka lägga ut lite outfit bilder nu när jag har en dator igen!

Äntligen, äntligen, äntligen.

2012-08-19 / 22:05:00

Äntligen! I nästan 3 månader har jag vart utan dator! Men idag köpte jag en ny! min gamla pärla gick tyvärr inte att laga.. Men nu kan jag börja blogga på riktigt igen! Skönt!
I  imorgon börjar jag gymnasiet, usch lite läskigt. Men sjukt kul! kan inte fatta att jag säger detta nu men jag tycker det ska bli skönt att få tillbaka rutinerna igen, komma in i vardagen. Då uppskattar man ledigheten mer! I alla fall har mina sista dagar på sommarlovet vart grymma! I fredags var det poolparty! så,sjukt.kul! sen vräkte vi i oss kräftor, sedan tillbaka till Henke, kom inte hem förens halv 4 på morgonen... Igår kväll var det fest ute i kvickan, riktigt kul där med, dansat så det räcker för er alla! Nu ska jag fixa lite inför i morgon sen sjunka ner i sängen!

Sleepless

2012-08-17 / 02:00:59

Sömnlös och uttråkad! I morgon väntas fest heeeela dagen! Börjar köra redan vid 2 med poolparty, sen kräftskiva sedan ytligare mer party! Sommar, snälla ta inte slut! Gårdagen var galen och förvirrande! Här får ni en bild. Godnatt!


No more they and we, just unity

2012-08-14 / 13:02:42

Mitt andra besök i huvudstaden denna vecka gjordes igår. Förra gången var det för ett hemligt uppdrag som ni får veta mer om i höst. Igår var jag där men min kära vän Emma och strosade runt, blev ett spontant bio besök dessutom. Himla mysigt. Ett tredje besök har planerats in redan om några dagar. Har glömt att visa min nya tatuering föresten. (henna tatuering) Trevor är helig!<img

We Will last past the final round

2012-08-07 / 19:57:28

Nu mår jag bättre, sov nästan 14 timmar inatt! Men utvilad är jag inte, blir så trött på Sveriges hemska väder!! Idag var jag åkte vattenskidor med Henke, Felix och August. Riktigt kul! Lyckade åka på en skida! Lite stolt hehe. Vill bara säga att min dator är fortfarande på lagning, så kan inte visa så många bilder från Spanien än! Och så vill jag påminna om att jag svara på kommentarerna i kommentars fältet, så gå in och kolla där om ni har frågar något! Men kan passa på att svara på att mitt favorit plagg är klänning som jag har på första bilden! Den är köpt på Bershka i Spanien.


Drift away into that sacred place

2012-08-06 / 14:23:31

Fyfan vilken bra semester vi har haft! Jag kan inte beskriva med ord hur kul och skönt vi har haft det i Spanien! 35 grader och sol hela veckan! Den här semestern var verkligen behövlig! Sena nätter och långa dagar på stranden, mycket shopping, strandpromenader och killar överallt är vad min vecka bestått av! Nu känner jag mig helt tom och rastlös, vet inte riktigt vad jag ska göra? Vill bara tillbaka! Har inte sovit på 28 timmar heller men kan inte riktigt finna ro här. Usch!