GÅTT NYTT ÅR!

2011-12-31 / 18:32:27


 gått nytt år alla fina!


Animation

2011-12-29 / 19:47:01

kom för nån timme sedan hem från Emma, sov hos henne natt och igår så åt vi först på spicy sen tränade vi. lite senare åkte vi in till stan igen för att äta på american pizza och träffa några kompisar. vi halv 11 hamnde vi på gh (??) och satt där och chilla och spelade lite med nåra vänner. vi kom hem vid 12 och då satt vi på en skräck film som hette spit on my grave. Den var fan riktgit äcklig, men bra så den måste ni se. I onsdag var jag och Elin i stockholm och strosade runt, eller vi sprang runt rättare sagt. Kom hem med en väldigt tom plånbok men mycket nytt som fick flytta in i garderoben!
Ikväll ska jag inte göra ett skit, bara ligga i soffan och äta godis!¨

LUSH

2011-12-26 / 23:27:51

Har inte haft tid att ens sätta på datorn under julhelgen, har spenderat alla dagar med julfirande med säktingar och vänner. Har haft en väldigt mysig julhelg. Idag var morfar, Gia, min moster och Andres här. vi åt massa mat och spela spel och öppnat julklappar. Jag fick en stor låda från Lush med massor av härliga produkter. I morse hände det en ganska otäck sak också. Det började med att jag fick skit ont o magen, en blev jag helt kallssvettig och allt börja snurra, sen varken hörde eller såg någonting. sen svimmade jag över sängkanten. usch det var verkligen hemskt. sen sov jag ända till klockan 4.
men nu ska jag snart gå o lägga mig för jag ska upp tidigt i morgon för jag och elin ska göra ett besök i huvudstaden och tömma våra plånböcker!

jag och mitt fina LUSH paket! Godnatt


Jones and Jones

2011-12-22 / 17:24:48Den här kommer jag att bära i jul och nyår. Den är helt underbart fin! Det är märket Jones and Jones och jag klickade hem den från deras hemsida.


wild hearts can't be broken

2011-12-21 / 18:50:43Jul lov.


Lucia

2011-12-14 / 15:49:00


Gökstens Lucia tåg 2011Jag och mina små lucior

En jätte söt tjej som ville ta kort med mig

Min gryma musik lärare och 2 söta tärnor och och jag

Jag och min kusin
min farmor o jag

mer söta barn

min emma


when your pride is on the floor...

2011-12-11 / 18:05:13

Sitter just nu i köket och pluggar, förberedar lite inför lucia, äter godis och lyssnar på musik. Vaknade runt 11 idag och då åkte jag i till stan och jobba i mammas butik några timmar. Igår kväll var jag och bowlade  och åt på first med Emma Olivia och Elin. I fredags sov jag hos Emma, vi kollade på Idol och åt Pizza med Ludde och Emil.
Myshelg!


why are we still at war?

2011-12-05 / 20:11:52

har preceis insett att halva nian har gått. Det känns helt stört. Det har gått så himla snabbt, men det har hänt mycket saker egentligen. Men jag vill verkligen inte lämna min klass. Eller göksten. Har gått där i 10 år. shit det är jävligt mycket. och ändå sen jag började där så har jag allid drömt om att få vara lucia i nian, och nu är jag det. Det känns verkligen coolt. När man har gått och väntat på något i 10 ÅR!! Sen är den dagen helt plötsligt en vecka bort bara? DET känss verkligen helt stört.sånna här bilder gör min verkligen arg... för jag vet att jag aldrig komme få smaka de :(


shall i run or shall i fall

2011-12-02 / 18:47:37

sitter just nu ny duchad i min gammelmormors ur sköna tröja och canada snow sockor och lyssnar på musik. kom hem klockan 10 efter att ha städat på ellfolk, sen somnade jag direkt och sov till halv 2. så himla skönt. Nu kom  emma och olle precis och vi har AVICII på högsta volym och taggar inför konserten i globen vi ska gå på i mars! sjuuuunkt kul ska det bli, längtar som fan. Men älskar att ha något att se fram imot.
ikväll ska vi bara ta det lungt och basta och mysa.Tell where you run to honey

2011-12-02 / 18:06:54

pjuuuh, skulle kunna säga "äntligen är det över" men UET var det roligaste arbetet jag gjort genom hela högstadiet. Våran grupp har haft så jäkla kul! och kommit varandra nära, jätte råkigt nu när allt är över. känns tomt på något sätt. tråkigt att lämna företage också. men vårat framträdande igår gick super och jag är jätte stolt över min grupp även fast vi inte vann några priser så var vi bäst. Jag är väldigt nöjd över det vi har åstakommit. Jag vill inte återgå till skolarbetet och allt sånt. Fast det är skönt att det är lov snart, så mycket som vi har slitit orkr jag inte med nått skolaarbete mer.. Men nu är det bara att ta tag i nästa projekt som är lucia och eftersom jag ska vara gösktensskolans lucia så har jag mycket att träna in tills nästa vecka! Men roligt ska det bli!


'