I'm wasting my time, got nothing to do

2011-08-30 / 17:21:53

Just nu har jag iiinget att göra! försöker få tiden att gå bara. har nyss gjort muffins och nu är dem inne i ugnen! ska bli himmlans gott sen! Kom för några timmar sen hem från en relativt jobbig skoldag. men tur är så har vi inte fått några läxom än.. de kommer i morgon! I morgon ska jag och Emma in o träna på AlwaysFittness efter skolan. lovat mig själv att jag måste träna minst 2 ggr i veckan under året! hoppas att jag lyckas hålla det hehe! Och snart ska jag börja göra mig i ordning för vi ska bort på middag ikväll men först nu väntar min muffins!The Wedding

2011-08-29 / 21:11:53Här är några bilder från bröllopet i lördags. På den näst sista bilden är det vi som hjälpte till under kvällen! Med likadana tröjor o blåband i håret!


Jag hade hoppats på något!

2011-08-28 / 13:02:50

ojoj nu fastnade jag framför datorn liiiite för länge. det finns inget som kan få mig att tappa tiden som när jag sitter o lyssnar på undrebar musik. Är nästan precis nyvaken men nu har jag lite bråttom, måste hoppa in duschen. Om en halvtimme ska jag o pappa iväg och kolla på moppe. sen ska jag möta upp Catja på stan för vi ska gå till farmor och spendera några timmar där.  Igår var det verkligen en fantastiks kväll. bröllops var bedårande vackert.  även vi som jobbade men att servera gästrana fick dansa loss in i natten. Bilder kommer senare!


ooh I love you so. but why I love you, I'll never know

2011-08-23 / 19:50:29Shiet nu var det  verkligen ett tag sedan jag bloggad haha. Nu har jag i alla fall börjat skolan, känns inte så farligt ändå. kul att träffa alla underbara vänner man inte träffat på lovet i alla fall. Som ni ser på bilden så har jag klippt mig, hela 12 centimeter! jag är gryymt nöjd o kommer köra på den här korta looken något år kanske?  Ja vad har hänt mer i mitt liv? inte så mycket faktikst.. de sista sommardagarna gled jag bara runt o inte gjort nånting
typ. Idag efter skolan åkte jag Oliva & Emma till stan o var där några timmar. vi träffade massor av människor som vi kännde... typ alla var på stan idag, helt sjuk! sen träffade vi Joel en stund o satt o snacka med honom. På lördag ska jag jobba på ett bröllop, eller kanske inte jobba men vara där och hjälpa till och så. Ja, vad händer i framtiden då? skolan o plugg kommer ta den mesta av min tid, kommer satsa stenhårt sista året. Sen har jag funderat på att söka till Modelljakten.. men nu vet jag inte riktigt. hmm... får se hur jag ska göra med den saken. vad tycker ni?


summer is a blessning

2011-08-13 / 18:18:59


Den här sommaren har jag haft det riktigt skojj! Nästan aldrig en lugn stund, precis som en sommar ska vara! redan nu så längtar jag till nästa sommer! Den kommer rocka ännu mer.
Men en sak som inte har vart bra är att jag inte hunnit träffa alla vänner som jag ville träffa, så det var lite tråkigt. Men nu börjar ju skolan så då får man ju träffa alla igen. Men känner mig inte så taggad inför skolan än, skulle kunna ha 8 vckors lov till seriöst.
Här får ni en bildbomb från min sommar En riktigt härlig skolavsluting med alla min underbara vänner!


Mysiga tjej kvällar.


sköna flumm dagar!
partyyy.
Vart på Grööönan!


Svensexor.

firat midsommar!
Grillkvällar.
spontan kvällar !


poolhäng men den bästa <3Slagsta glass o massa annat som har med sommaren att göra! det här var bara några av alla bilder!
kommer några till bilder från semestern i falkenberg!

oförglömlig sommar!! <3


if you give up new york, i'll give you tenessee

2011-08-08 / 22:44:01Hello, nu är jag hemma igen efter en härlig vecka i falkenberg! vi har haft en väldigt tur med vädret, strandhäng stog på schemat nästa varje dag. bilder kommer såklart snart. olyckligt vis så fick jag feber när jag kom hem så  så nu är jag sjuk, så hilma typiskt. hade verkligen sett fram imot att få träffa alla mina vänner o ha det kul det få dagara som är kvar av sommen! uh blir så ledsen när jag tänker på att om jag inte skulle ha fucking feber så skulle jag vara ute nu med emma o ha kuuuuuul. men i ställert ligger jag i min säng och är uttråkad av livet. usch hoppas att febern ger sig snart!! nu ska jag kolla på film o förtsätta försöka besegra sjukdomen..


Hello nu ligger jag på skrea strand med Si...

2011-08-04 / 12:22:54

img_8516 (MMS)

Hello nu ligger jag på skrea strand med Sigrid som vi hämtade på centralstationen i morse! Solen skiner o det är närmare 30 grader varmt... Heeeelt underbart, planerna för dagen blir nog att ligga här. Bara äta glass, massa mat o bada!  Skinande hälsningar från faaaalkenberg