you gotta know when you got a good thing

2012-07-27 / 22:33:10


Nu har min kära vän tagit resväskan och sattit sig på ett flyg till Spanien. Och hur avundsjuka är vi inte va? Men när hon pallrar sig tillbaks till tråkiga Sverige igen kommer hon att hälsa på den coolaste lantisen i hela Skåne, nämnligen jag! Båstad är ju the place to be så här års, jag menar vem vet liksom inte det..? ;) Så länge får jag väl bara nöja mig med alla dessa extreeemt tjusiga bilder från förra sommaren. Jaha, så Thildis har tydligen tappat bloggsuget, huh? Men det får vi allt ta och ändra på! Proppa bloggen med kommentarer, frågor och tips så hon kommer på fötterna igen! Saknadspussar till dig älskade vän ♥
 

Have a little faith in me.

2012-07-22 / 19:49:10

Det är inte mycket liv på den här bloggen inte, har tappat suget! Har inget vettigt att skriva heller. Det blir mest ogenomtänkt och ointressanta inlägg som saknar mening! Torrt! Den senaste veckan har jag vart avskuren från omvärlden, stack till Öland i hopp om bättre väder! Men så vart det inte, vädret var lika dåligt där! Hälsat på kungen och drottningen har jag också gjort! Träffat min vänner och haft ännu en galen natt. Nu har jag börjar packa lite smått för på fredag rymmer jag från verkligheten och kalla Sverige till varmare breddgrader!

 


FUCK YEAH

2012-07-14 / 22:35:50

Det ska va' gött att leva, annars kan det kvitta.


Make up.

2012-07-10 / 12:04:00

Som utlovat ska jag dela med mig av vilka produkter jag sminkar mig med. så klart sminkar jag mig inte varje dag, Men kan visa vad jag använder när jag tillexempel är på jobbet! Ni kommer märka att jag är ett stort fan av make up store, då jag nästan bara använder mig av deras produkter!
Först använder jag Cover all mix för att tecka blemmor och ojämnheter med en borste från Maybelline
 
Sen anväder jag mineralpudret Gobi som verkligen gör underverk!
 
Mineralpudret Namib använder jag dels som rouge och aplicerar även lite under käkbenet så konturerna kommer fram ännu mer! Ibland använder jag produkt som heter Sugar mufin från make up store som rouge istället!
Den näst mörkaste färgen i Tri brow color använder jag för att fylla i ögonbrynen.
 
På ögonen använder jag mig av en ögonskugga som heter Velvet, med en rundad pensel från make up store som heter 108.( drar endast några drag runt globlinjen) Ögonskuggan är mer lila-grå i verkligheten.
 
Till sista använder jag en läpppenna från make up store som heter Something Borrowed. Den är ungefär som min läppfärg så det hjälper tilll att jämna ut och gör läppen tydligare om man kan säga så. Den finns tyvärr inte kavr att köpa, men det finns  en annan penna som är väldigt lik den  som heter Melon.
 
Jag änvänder sällan mascara men när jag gör det använder jag mig av Lash Bast length från Covergirl. Den finns dessvärre inte att få tag i i sverige vad jag vet.
 

Ombre!

2012-07-09 / 21:04:00

Efter mycket tänkande och velande så bestämmde jag mig till slut för att göra Ombre! Och herre jäklar så snyggt det blev! är väldigt väldigt nöjd!!
Upptäckte nyss en funktion på blogg.se som gör att jag kan svara på kommentarerna i kommentarsfältet! Skit bra! så om ni har några frågor/funderingar eller har ställt någon fråga så gå in och kolla så har jag förhoppningsvis svarat!
Den senaste veckan har jag jobbat, jobbat och jobbat och för er som undrar jobbar jag i en butik i gamla stan som heter Melkrsten.
 
 
 
 

Take me to your heart and soul

2012-07-09 / 19:37:25

Nu kommer ett väldigt efterfågat inlägg, nämligen vilka bikinisar jag använder! Har plckat ut 3 av mina favoriter, alltså dem som jag använder mest! '
Den här kommer från märket Lexington
'
Den här kommer från HM
Överdelen kommer från Ginatricot och underdelen från HM