Tonight we are young..

2012-03-31 / 22:01:51

Kollat på fotboll, fått ett nytt asgrymt iPhone skal, haft disco för småbarn, badad jacuzzi, sovit 13 timmar i sträck ätit massa mat och myst är vad jag ger sysslat med de senaste dygnen. Peace


sneak peek

2012-03-26 / 18:29:12

fick en fråga om jag kunde visa lite bilder på mitt rum så here you go. Nystädat och fint!










is it over or is it to soon to tell?

2012-03-25 / 19:12:06

sitter just nu svintrött och nyduschad o målar naglarna. Har haft en super mysig helg bestående av utgång och mys med Emma och Tove. Slagsta glass och gropen häng. En spontan grillkväll med goa vänner och avicii nere på bryggan och sedan sov vi alla i min säng. Sen en söndag med brunch,  ännu mer grilling och musik och bara allmänt mys.












if you ever se me talking to my self, i'm just running trough to the words i have to say to you

2012-03-22 / 17:25:24

Njuter av årets första varma och soliga dagar. Känner redan hur humöret är på topp när jag vaknar av solljuset! Älskar det! Att jag och Elin fick Mvg på teknik uppsatsen satt inte heller fel denna soliga torsdag. Och snart är det lov och i morgon har jag mysiga planer, det är inte heller helt fel. Utan helt perfekt Nu ska jag åtregå till att inte göra någonting alls.




´

3 lite halvseriösa bilder på mig och mina underbara vänner 


I keep on finding reasons why

2012-03-18 / 21:13:45

Just ni sitter vi än en gång på tåget och nu ska vi tillbaka till vardagen och skola. Men vistelsen i båstad har vart top notch! Tömt plånboken flera gånger om, dansat hela natten lång på madison, ätit mat i mängder och gått strandpromenader. En helt perfekt helg!


Båstad babyy!!

2012-03-16 / 18:36:03

Det går ingen nöd på mig här i båstad! Livet känns underbart nu! Inget att klaga på


Tåg luffare

2012-03-16 / 07:38:07

Wooop, nu sitter vi på tåget på väg till Katrineholm där vi ska vidare och göra Götet osäkert! Sedan blir det Båstad nästa och där väntar en helg av festligheter!


the voice in the speaker right now, that's me

2012-03-14 / 21:11:54


Jag kan inte beskriva känslan jag får när jag kollar på denna video. Blir både helt otroligt glad och lycklig samtidgit som jag blir så ledsen att det bara kryper i kroppen. Jag vill bara tillbaka dit och känna ruset igen. Känna basen i hela kroppen och trängas bland alla svättiga männsikor som hoppar och skriker av lycka som om morgondagen aldrig kommer. Jag vill vara hög på musiken och livet igen! Den känslan är den underbaraste som finns och det bästa jag vet. Förhoppingsvid dröjer det inte länge inna jag anländer till globen igen. Då för att se Drake.

Let's get rich and give everybody nice sweaters and teach them how to dance

2012-03-12 / 14:55:35


















10 sanningar om mig själv.

2012-03-08 / 23:28:48

◊Tänkte komprismissa lite med den där listan som jag utlovade, har inte lust att göra hela. Men fina små delar av den tänkte jag plocka ut och skriva om. låter det bra?


◊ Jag är ibland rädd för att mina drömmar för framtiden är för svåra för att uppnå

◊ Jag har lovat mig själv att i framtiden ska jag inte leva som en tråkig svensson-familj, för tanken på det gör framtiden väldigt o- lockande.

◊ Jag har aldrig vart kär.

◊ Jag fullständigt älskar paprika.

◊ Jag har balsamico- dressing till precis ALL mat.

◊ Jag  vill lära mig att spela piano.

◊ När jag var liten var jag helt säker på att jag ville bli kock.

◊ Jag är väldigt,väldigt,väldigt,väldigt ,väldigt väääääääääääääldigt skoltrött just nu.

◊ Jag älskar min vänner mest av allt, skulle inte byta ut dem mot alla pengar i världen! ni rockar min värld!

◊ Jag älskar mat och alla onyttigheter!


känns som jag gått under överallt

2012-03-08 / 18:55:49

sorry för dålig uppis, men vafan.. är man sjuk så är man. Spenderat hela veckan i sängen och kollat åtskiilliga avsnitt av SATC och knarkat medicin. Men vet ni va? tycker det är skit skön att vara hemma! vill inte tillbaka till skolan alls, om jag fick välja skulle jag kunna vara hemme några veckor till utan preblem. skolan tar fan kol på mig! Men nästa Vecka går jag som tur bara 3 dagar i skolan för jag och Carlsson ska ner till skåneland och träffa min sakande,älskade vän, och fiestaaaaaaaa



!


Finner inga ord

2012-03-03 / 14:49:50

 

Det finns inga ord som kan besrkiva gårdagen! fattar inte ens att vi har vart där! helt galet!























klicka här http://www.youtube.com/watch?v=4HgN2RlEIo0 för att se hur galet det var