i've been away for way too long...

2011-10-29 / 16:55:50

hejdär! I torsdags kom sigrid upp till eskilstuna så de senaste dagarna och sen de nextkommande dagarna har/kommer jag spendera med henne! igår hade min klass halloween disco för låg- och mellan stadiet på edvardslund, vi fick ihop nästan 8000 spänn. Grymma! Sen på kvällen åkte jag elin och sigrid hem till mig och spenderade natten här. idag har jag och sigrid strosar runt på stan sen senare ikväll ska vi gå på bio. ¨In time¨ blir det denna kväll.  

Bilder från gårdagen


paaaaaaaaaallar intee!!

2011-10-24 / 19:31:12

ååh jag är så arg nu. Fick det sämsta betygen på hela min gymnasietid idag. So är inte mitt strakste ämnde men har ändå legat på vg i alla områden. Men på det senaste so provet som handlade om historia så fick jag G. det var hemska när min lärare sa att min so uppgift verkligen inte var bra. Om jag inte höjjer mig till våren kommer jag sänka mig till G i slutbetyget. Och det går bara inte! Har bestämt mig att på nästa so område ska jag få mvg så ska sätta på mig och plugga nu.

Aja, nog om skolan. kom för nån timme sen hem från stan har vart med David och Oscar efter skolan sen oliva en stund. mysig dag faktikst. Imorgon ska jag nog vara med Emma o Olivia efter skolan, vi ska träna sen chilla bara.

Snyggt!!!!


chillination

2011-10-23 / 15:35:22

tjohoo. även om det är söndag idag så är humöret hyffsat bra, det kanske är för att solen skiner ute och jag har iiiiiiiiiiiiiinga läxor alls! så jävla skönt. Kan bara ta det lungt hela dagen.
Vaknade i morse bredvid Elin och kom hem för några timmar sen. sedan dess har jag hunnit stor städa mitt rum, och nu är garderoben mitt nästa offer. Ska ränsa ut hur mycket som helst. Nu sitter jag ny duschad i min morgonrock vid datorn med nymålade naglar och ansiktsmask.

skumm bild


i want to kill everybody in the world

2011-10-22 / 16:01:55

heej ett snabbis inlägg, kom hem för en stund sen från mammas butik där jag har spenderat förmiddagen. nu ska jag snabbt packa och sedan sticka till elin! vi ska antagligen gå på nån bio ikväll, men vet ej vilken. hara bra pussimage description


gotta fly higher

2011-10-17 / 20:25:42Hello peoples! kom nyss hem från olle. vi har bara myst o kollat på film och ätit godis hihi. skolan idag var riktigt jobbig, 7 lektioner med typ 5 min rast i mellan! orkar inte hänga med på lektionena heller, fett tråkigt! och i morgon är det skoljoggen jippie (not). blää fett tråkigt! vem fan gillar att springa och känna att man håller på att dö vilken sekund som helst. man kan varken andas eller prata. överskattar alltså!
just nu sitter jag och lyssanr på musik, kollar nåra tumblrs och lite så. ska snart hoppa in i duschen o sedan slå mig ner framför en film. Eller juste det kan jag ju inte, måste ju pugga. sug skola.

lite halvdan psyk bild!


i don't think you can keep up..

2011-10-11 / 18:54:00

tjoho! idag har det vart en riktig chill dag! först hade 2 lektioner och en håltimme. sen slutade vi vid 11. sedan stack jag och sofia in till stan och åt lunch på waynes sen torsa vi runt på stan i några timmar. Nu sitter jag och pluggar matte :( vi höres


Bild från idag! och jag ser ut som jag vet inte vad? psyk.


you can hate but never break me.

2011-10-09 / 20:54:11Goddag bloggen, just nu sitter jag och lyssnar på king of leon och försöker röjja undan lite plugg ( blöööööh). Har inte gjort något alls idag, lång sovmorgon sen gått i pyjamas iprincip hela dagen. Nu ska jag städa lite i mitt rum, plugga klart det sista sedan ska jag slå mig ned framför tv:n med ett paket ben&jerry glass.


don't forgett to love before you're gone

2011-10-08 / 23:34:30

Man kan säga att min lördags kväll har vart super tråkig när klockan är över 11 och jag har redan sovit i över en timme! Har inte ett piss att göra, inga filmer på tv, inge godis kvar heller. meningslös dag och ett meninglöst inlägg! Godnatt igen världen!


från i sommras.


this is what i'm made of

2011-10-08 / 16:36:35

beställt!


De här skönheterna klickade jag hem från modekungen för några dagar sedan! kan inte vänta tills jag får höstmysa i dem!
( om jag minns rätt så var det den ljusa tröjan på den 1:a bilden som ajg beställde)


Ännu en dag

2011-10-06 / 17:17:05

Varmt bad, rökelse, ljus, musik = höst mys


Tattoologist

2011-10-04 / 18:19:23Snygga meningsfulla tatueringar är nog det snyggaste som finns! sitter dag ut och dag in och funderar på vad jag vill tatuera in, för det ska jag garanterat göra! vet bara inte vart och vad!


I just want to sleep and dream!

2011-10-03 / 22:35:09

Just nu ligger jag nedbäddad i sängen. Tänkte nog sova nu, kommer slockna direkt. Jag orkar inte ens vara vaken, är på dåligt humör, pallar inte Skolan och allt plugg. Vill bara sova och vakna om 2 veckor typ. Längta verkligen tillbaka till sommaren nu, dör av tanken på att det är ett helt åt kvar. Usch! Tur nog så slutar jag klockan 11 i morgon sen ska jag bara hem och sova o ta det lugnt. Aja hoppas jag vaknar på bättre humör i morgon. Godnatt

Random bild...