cut out all the ropes and let me fall

2012-06-27 / 21:40:59

förlåt för att jag är så himla dålig på att blogga! Men varken min dator eller blogg.se fungerar ännu. Plus så jobbar jag varje dag så har inte så mycket intressenata saker att skriva om. Men tack att ni kikar in här ändå!!
Just sitter jag förgäves och leter efter SHM biljetter utan någon vidare framgång, han inte få tag i dem på ticnet så blocket är där jag hänger. Jag måste verkligen få tag i biljetter! Desperat! Nej inte mycket annat som har hänt, förutom att jag firat midsommar i både Roxnäs och kvicksund, väldigt lyckad midsommar! Desvärre tog jag inte mycket bilder, men några i alla fall
 
!

18 Juni

2012-06-18 / 21:16:28

 

Snälla sluta inte blogga din blogg är så himla bra !!! Kramar
Nejdå, jag ska inte sluta blogga! Det blir fler inläggnär min dator är tillbaka och blogg.se appen fungerar igen. Till dess ska jag försöka så gått jag kan med bloggen

hej! det skulle vara jätte roligt om du skrev vilka appar du har på din iphone :)
Jag är inte alls app-tokig, har endel appar men anävnder inte så många. Men kan ge förslag på några bra appar.
MobiTime,Facebook, instargram@mathildagyllhman, Blogg.se, Tågtavlan, kik, Viber, Spotify, Hipstamatic, Collage. Sen har jag så klart några spel appar också, men inga roliga haha. Har aldrig riktigt gillat Iphone spel.

Kan du kanske ändra din skrivtext? Man ser inte vad det står, texten är så liten.
Jodå jag kan försöka ändra det, kram.

Kan du lägga upp rn bild på den byxdressen du köpte i stockholm :)
Jag har faktiskt lämnat tillbaka den, hade inget tillfälle att använda den. Och den kostade för mycket för att bara hänga i graderoben.

Hej!
Kan du inte lägga upp en video på när du sminkar dig, så i får se hur din makeup är på en vardag ;)
Kramar!
En video vet jag inte, skulle tycka det var lite obehagligt faktiskt. Men kan lägga upp bilder på det smink jag använder istället. Kram!

Skulle du kunna lägga upp dom bikinisar du kommer att ha bär du har köpt det:) Sen om du skulle kunna lägga upp dom du har nu och vart dom kommer ifrån :) Dom du la upp var väldigt fina ! Kramar !
Jo visst kan jag göra det! Kramar.

Gammal bild från arkivet

Ingenting funkarrrrrr

2012-06-18 / 00:23:16

Nu har blogg.se appen slutat fungera, toppen! Är det bara min som krånglar eller har andra också det problemet?? vet inte riktigt hur jag ska blogg nu, den här gamla skit datorn som jag använder nu är inte mycket att ha. Men bloggen får helt enklet vänta. Lika bra det, har ingen lust all blogga nu blablablablabla. hejdå!
 

I'm just trying to love you, any kind of way

2012-06-15 / 01:22:33

Har fått ett antal frågor om jag kan ge förslag på några fina bikinis, så innan jag slocknar så skriver jag ihop ett snabbt inlägg.

Har faktiskt inte köpt några nya bikinis i år, tänkte göra det senare i sommar när jag sticker till Spanien. Men nästan alla bikinis jag har nu är från HM. Tråkigt men sant! Tycker faktiskt de alltid lyckas med väldig snygga badkläder varje år.
Men Victoria Secret slår alla i när det gäller bikinis, synd bara att dem är så dyra att beställa hem.


I'm not try to say that everybody want's to go, but i fell in love at the seaside

2012-06-15 / 00:41:16


Baby you're no good for me

2012-06-11 / 20:56:51

Idag har jag strosar runt i Stockholm med Hanna. Fick med mig en alldeles underbar byxdress från Zara! Inte riktigt Mathilda-stil men den är grymt läcker! Så när vi ändå är inne på mode spåret tänkte jag svara på en annan fråga.

Hejsan!
Du har en väldigt snygg stil tycker jag!
Skulle du inte kunna skriva vilka affärer du tycker bäst om !
Kram

Hejdu! Tack så mycket! Vad glad jag blir! jag beställer mest hem kläder fån internet faktiskt, då brukar det bli från chicy, nelly eller modekungen.Om jag köper något i affärer tycker jag mest om Zara, Gina eller hm. De gamla vanliga!


10 juni

2012-06-10 / 13:04:22

Jag har fått lite frågor här i bloggen vilket jag tycker är jättekul! Så fråga på! Som ni vet så är min dator trasig och det förhindra bloggningen ganska mycket. Den utlovade videon när jag sjunger blir några veckor försenad men de andra frågorna ska jag svara på så bra och så snabbt jag kan. (just nu bloggar jag från min mobil och det funkar men bilder och så är lite svårare att dela med sig av, hoppas ni har överseende med det )

Fick en fråga för någon vecka sedan om hur mitt rum blev efter jag möblerat om. Så här har ni en bild som är tagen i all hast med min iPhone så ursäkta att den är dålig.


Sommarlov!

2012-06-08 / 17:53:57

Herregud vad denna vecka passerat snabbt, men gudars så roligt den varit! Har vart på klassresa i Göteborg med klassen vilken blev en succé! Igår var den skolavslutning och dagen till ära var helt perfekt! Fint väder, underbara vänner och massa tårar! Sen avslutade vi med klass fest hos mig som blev Super lyckad! Vi dansade natten lång under bar himmel! Ikväll blir det Ingen vila heller, ska på grillfest hon en kompis så sommarlovet har börjat på topp!


Jävla skit!

2012-06-03 / 15:39:03

Dagen började skit dåligt då jag brast i tårar när jag märkte att min älskade dator har pajat! Fan fan fan! Så förvänta er inger bra bloggning de näst kommande veckorna. Men i alla fall så har jag möblerat om mitt rum idag och det blev hur bra som helst!

I fredags var jag och en gäng vänner på Grönalund och kollade på Rebecca och Fiona! De överträffade verkligen mina förväntningar, hur grymma som helst! Fira mjölkens dag han vi också göra. (??)