ooh I love you so. but why I love you, I'll never know

2011-08-23 / 19:50:29



Shiet nu var det  verkligen ett tag sedan jag bloggad haha. Nu har jag i alla fall börjat skolan, känns inte så farligt ändå. kul att träffa alla underbara vänner man inte träffat på lovet i alla fall. Som ni ser på bilden så har jag klippt mig, hela 12 centimeter! jag är gryymt nöjd o kommer köra på den här korta looken något år kanske?  Ja vad har hänt mer i mitt liv? inte så mycket faktikst.. de sista sommardagarna gled jag bara runt o inte gjort nånting
typ. Idag efter skolan åkte jag Oliva & Emma till stan o var där några timmar. vi träffade massor av människor som vi kännde... typ alla var på stan idag, helt sjuk! sen träffade vi Joel en stund o satt o snacka med honom. På lördag ska jag jobba på ett bröllop, eller kanske inte jobba men vara där och hjälpa till och så. Ja, vad händer i framtiden då? skolan o plugg kommer ta den mesta av min tid, kommer satsa stenhårt sista året. Sen har jag funderat på att söka till Modelljakten.. men nu vet jag inte riktigt. hmm... får se hur jag ska göra med den saken. vad tycker ni?


Kommentarer
Postat av: Sigge

Modeljakten var I måndags i Malmö, igår på väla och idag i halmstad men slutar kl 15 och har inte haft ngn skjuts till någon av dem :( men om du kan (och inte bryr dig om tevekamerorna) tycker jag absolut att du ska söka! vilket bröllop btw? :)

2011-08-24 @ 11:04:12
URL: http://sigrideleonoras.blogg.se/
Postat av: rehnholm

DOOOO IT!

2011-08-24 @ 15:10:31
URL: http://admin.nextinfashion.se/fifilurigt/
Postat av: Elin Carlsson (ecaarlsson.blogg.se)

gör det, gör det! :D

2011-08-24 @ 15:13:24
URL: http://ecaarlsson.blogg.se/
Postat av: Sigrid (sigrideleonoras.blogg.se)

svar: haha! i very mucho like ditt hår, har bara svårt att se det framför mig ;)

2011-08-25 @ 20:00:30
URL: http://sigrideleonoras.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback