vi går ut och brinner upp i natten

2011-09-30 / 18:27:35

tjenixen! Nu är det helg och allt känns toppen. skolan var också okej, fick vg på so provet (y). vi slutade runt halv 2 sen stack jag, Emma och Oliva till stan (moppebrudar). vi fikade kolla runt lite och hade det mysigt. Kom hem för typ en timme sen, har duschat, fixat naglarna, anisktsmask och vart ute med vovven. Snart ska jag sätta mig på moppen igen för att styra mot Emma. vi ska hitta på nått ikväll, men ska inte vara ute sent eftersom jag ska upp och jobba i morgon. och i morgon kväll ska jag och Olvia sova hos emma så det blir nog också en mysig kväll.


En väldigt suddig bild på mig i emma från nån gång i somras!


Waaaaaaaaaaaaaaaaant!

2011-09-28 / 18:52:13



kan inge annat än att säga gaaaaaah när jag ser denna jacka! funderar på att klicka hem den! vad tycker ni? Den finns i svart också men röd är mer utstickande. Det jag tvekar på är att den kanske inte matchar med mina helt nya beiga boots? det skulle egentligen vara snyggast med ett par svart skor till men jag äger inga snygga sådana. huuur ska jag göra?


In school!

2011-09-28 / 13:01:28

Hello bloggen, just nu sitter jag och Elin och har chillination utanför skåpen(y) snart vankas det ep men vi slutar lite tidigare idag! Sköönt! Sen ska jag ta min lilla moppe hem o plugga hela dagen :(


if you call me i wont be home

2011-09-25 / 14:25:16

heeeeeeeej, mitt internet har inte funkat på nåra dagar så har inte kunat uppdatera. livet som soffliggare slutatde jag iaf med i fredags, med massa lager smink och en "i don't care anymore" instäling gick jag till skolan ändå. Skönt. Efter skolan stack jag o fovvsen Elin till stan, jag shoppade lite smink o kläder sen fika vi lite, sen kom andra favvosen emma ned på stan o vi åt mat på spicy. Sen gick vi 3 på bio. sjukt bra film. mysik kväll. igår jobbadde jag och Hanna på torsharg (urtråkigt). men lättförtjänta pengar. Nu sitter jag och hanna i mitt rum och inte gör ett skit, ska snart in till stan för att träna med emma o olle sen ska jag nog hem o plugga!
Ja det här var min three-days-uppdate. Hare bra!


Jag i elin på ett tak efterbion i fredags.


Det finns en första plats som inte går att nå.

2011-09-19 / 17:54:29

Livet som soffliggare är inte så itressant måste jag medge... och jag lär i alla fall vara hemma 3-4 dagar till? hur ska jag stå ut? Och så börjar man få lite små panik när man vet att man ligger efter i plugget, får försöka plugga hemma så mycket som möjligt. Men vad ska man göra hemma? kolla på tv, sätta sig vid datorn en stund sen återigen tv:n för att knäppa på en film. Det kanske låter ganska skönt, men tro mig efter några dagar får man spassmer.
Men livet kanske bli lite lättare nu när jag har moppekörkort (KLARA PROVET IDAG WOHO). Då kan jag i alla fall åka och köpa godis och hyra en film eller något!
Aja ha en bra kväll kraaam!


Happy B-day to my self!

2011-09-16 / 12:14:12

Ja nu är det så här att idag fyller jag 15 år (!!). Kanske inte min drömfödelsedag precis.. ligger hemma i sänge och har fett tråkigt. nördar Facebook för det mesta. Efter som jag gjorde laserbehandling igår så kan jag inte gå till skolan på några dagar. Men har fått många fina presenter i morse så dem får ni se på bloggen så småning om. Snart kommer pappa hem med spicehot till mig och ikväll kommer Emma o Olivia hit så jag klara med nog.


Jag och min favvo pingla Elin !

Mina nya dö snygga hunters som jag fick i morse!


jag vill vara ledig, bara sitta bredvid

2011-09-13 / 15:28:59

Hello där! idag har vi vart lediga från skolan. väldigt skönt må jag säga. Har inte gjort mycket idag, sov ut ordetligt sen låg jag kvar i sängen och spela wordfeud, väldigt beroende framkallande iphone spel. Om det är någin där ute som vågar möta mig så heter jag "mathildagyllhamn". Annars då? jo sen tog jag en långt varmt bad. Har även bakat kakor! muuums! Kom jag nyss in från en lång skogspromenad med vovven och grannen och ska nog snart knäppa på en film. myys dag



Jag i mina rosa mjukiskläder från lexington på väg ut med vovven


13092011

2011-09-13 / 13:31:13


Hej där alla läsare!

2011-09-12 / 20:55:33

Hej där Mathildas läsare! Jo, nu så är det så att igårkväll ringde Mathilda mig och frågade om jag kunde göra en ny design till bloggen och självklart kunde jag det! Så här har ni den, en helt ny och fräsch design för beachbabyy.blogg.se!  Lite länkar här ovan också, till en blogg Thilda brukar kika in på, fashionfever, hennes spotifylista och även låten som inspirerade namnet till den här bloggen! Jag tycker i alla fall designen vart skitsnygg, väldigt Mathidla-aktig! Gillar ni den inte så...ja, det är väl ert problem för den är ägig! ;) Ha en fin kväll allihop så hörs vi nästa gång thilda ska ha en ny design, puss alla / Sigrid

Maria Montazami

2011-09-11 / 19:09:55



Idag var Maria Montazami och lanserade sitt nya läppstift på make up store i Eskilstuna! Det var självklart för mig och hanna att vi skulle dit. vi köade i ungefär en halvtimme. Som tur var så hade vi förbokat ett läppstift på Facebook så då fick vi ställa oss i V.I.P kön, och på så sätt komma in mycket snabbare! stackarna som har stått o köat sen klockan 3 har säkert fortfarande kommit in, och kommer inte få göra det heller...
Maria var i alla fall en grym härlig person. precis som hon är på tv! Hon var så personlig och snäll mot alla.

 


i found love darling!

2011-09-09 / 07:34:41

gooooooooooodmorgon! Idag är det fredag och det är grymt härligt! humöret är på topp! ska snart snart snart sticka iväg till skolan! villee säga puss o trevlig heeelg!


God, put a smile upon your face

2011-09-07 / 22:47:13

godkväll alla fina! sitter just nu  framför datan o lyssnar på musik o chillar. funderar på vilken låt jag ska göra cover på? hmm.. vill ha nån okänd annorlunda låt.. några förslag? Dagen vartvääligt skön! Få lektioner och långa håltimmar. Efter skolan följde jag med Olivia och sola sen stack jag och Emma in till stan Där blev det lite shopping, nya underkläder fick tömma min plånbok denna gång. Sen gick vi till AlwaysFitness och gymmade någon timme. Efter det, hem och ta der lungt bara! Snart blir sängen mitt nästa mål. Godnatt





Bild 1: En blid från den fruktansvärda regnvädret idag.
Bild 2: En bild på mig för ett år sedan! Dagen då jag fyllde 14 (Blir 15 om en vecka) Har jag förändrats mycket?


Take me into the fire

2011-09-03 / 22:33:41

Hejdär! Nu har jag precis hjälpt min lillebror med läxor och ska snart knäppa på en film! Har inte gjort något alls ikväll, bara kollat på tv och ätis godis i princip! Dagen har väl inte heller vart så händelsefull! Bara tagit det lungt! I morgon ska hela släkten komma hit för att fira mig och min bror (fyller 15 om 2 veckor). Hoppas på att få mycket pengar i present. ska nämligen köpa en ny gitarr! fast nu har jag börjar tvivla lite på om jag verkligen ska göra det! en bra gitarr kostar minst 2500 kr. och jag kanske inte är så duktig så att jag skulle behöva köpa en ny. Får se hur det blir med den saken! Nej nu ska jag krypa in i min pyjamas och slå mig ner framför tv:n men en fet godis påse.