There's just no getting over you

2011-07-31 / 21:09:57

hejhejhej, idag har jag haft full rulle hela dagen, olle o emma sov hos mig o vi började dagen med ett morgondopp vid halv 2, sen stack vi in till stan. vi skulle hämta en sak i hällby, där hittade vi några pojkar längs vägenkanten, tur nog så kännde vi dem o vi skulle tydligen till samma ställe. så vi alla åkte till gropen för att bada o sola typ. sen stack vi till slagsta glass sen åkte ja emma o oliva vidare till donken (moff hela tiden) sen åkte jag hem.
Igår hade jag också en mysig dag, träffade olivia o emma vid 5, sen stack vi in till max o där träffa vi johannes o emil, jag tror vi gick mellan donken o max i 3 timmar, men vi hoppade nog mest i hoppborg hihi kuuul. har hittar barnet inom mig. sen åkte 3 ner till badet med där fanns det inge liv så vi stack hem till mig och bastade nåra timmar. riktigt mysigt faktikst.
Nu håller jag på att packa för fullt, ska nämigen åka ned till mittvsommar ställe i falkenberg i morgon bitti.. lite långtråkigt men jag kommer nog klara mig, ska åka ned till skåne o hälsa på sigge och åka över till danmark. så förvänta er inge inlägg fören om sisädär 10 dagar


do you think about me now and then

2011-07-30 / 15:02:58

heeeej, just nu sitter jag framför datan o inte gör ett skit.har nyss ätit chopchop, o ska snart träffa emma o olivia. Igår sov jag hos gabbi och vi hade verkligen en mysig kväll. I morgon ska jag åka ned till vårat sommarställe i Falkenberg (västkusen) vi ska bara bada o sola ta det lungt. Åka ned till skåne och hälsa på siiiigrid! och åka till danmark o gå på tivoli o shoppa o lite och sånt. idag vet jag inte vad vi hittar på
2 bilder från midsommar

Vogue , Paris

2011-07-26 / 17:39:44








LOVE ♥


älskling, vänta får jag bara sitta bredvid dig det var han som ville kyssa mig

2011-07-25 / 23:28:38


jaha
nu var helgen över.. fast vad gör det? det är ju sommarlov! freeedag hela veckan lixom!
helgen var i alla fall jätte rolig. spänderade den med mina underbara pinglor! woho! idag har jag bara degat runt, typ inte gjort ett skit. träffa david en stund men sen har jag bara kolla film typ, sköönt! veckan bir nog lugn träffa lite vänner. shit nu är jag verkligen trött, gick o la mig typ halv 5 i morse. eller gick o la mig lite tidigare men somna då. ska nog kolla film nu.

 


Put your loving hand out, baby

2011-07-23 / 11:56:19



God morgon. har nyss vaknat o nu ska jag nog göra lite moppe teori. om nåra timmar ska jag iväg till emma o träffa henne o olivia, sen ikväll ska vi hitta på nått kul! annars då? var det bara jag som hörde åskat inatt? fyfan vilket väder, låg vaken halva natten. igår så var jag hos emma, hon hade bakat hela morgonen så då kom jag och åt upp allt, det blev ju min frukost. sen kollade vi på hen helt spysk skräckfilm, usch den var hur konstig som helst.

morgonens låt : Beggin- madcon


get your shit together motherfucker

2011-07-21 / 18:33:25


buuhuu,  nu är inget bra.. hanna kunde inte träffas för hon skulle till ikea. min solbränna är borta och vädret är piss. vi har inge godis hemma och inget bra på tv. min pappa ligger på akuten, hoppas det blir bra snart :/  det blir  inge stockholm i morgon. sommaren är snart slut. jag har en stor finne som inte vill försvinna. alla mina penga är slut. hm höst katalogen kom nyss, vilket tyder på att det snart är höst. o nu måsta jag gå ut med hunden. kan det bli mycket sämre?


run the world

2011-07-21 / 17:29:27

Det här är absolut det bäta live framträdande jag någonsin sett! Beoynce är verkligen grym!


you took my love, i tought a was the only one

2011-07-21 / 15:14:57

Just nu sittet jag med ansiktsmask och hårinpackning. i högtalarna spelar jag Aloe Blacc. vaknade runt ett o hittils har jag bara ätit frukost duschat o nördat vi datorn, seg morgon! senare idag ska jag träffa Hanna o vad vi hittar på får vi se. Imorgon blir det nog ett till besök i stockholm för yttliggare lite shopping. I just Can't get enough. Den senaste veckan vet jag inte vad jag har gjort faktikst.. massa saker, har inte knappt hunnit vart hemma därför kommer bloggen i kläm. Och nu har vi bara halva sommarovet kvar? var tog allt vägen? måste köra hårt de få veckor som är kvar. nu vankas det nog  lite moppeteori för min del.
¨
Lite bilder från senast jag var istockholm, det var nog en vecka sedan.


yesterday you told me about the blue, blue skye

2011-07-15 / 00:10:49



ojoj, har inte hunnit blogga så mycket på den senaste tiden. jag har fullt upp varje dag. igår sov emma här o vi hade verkligen en härlig kväll , vid halv elva så stack vi in till slagsta o träffade nåra goa människor. vi satt o tjattrade o spelade höög musik och dansade o skrek oss hesa. lärde känna nya fina människor oxå! en kväll som jag sent glömmer. sen idag har jag o emma bara strosat runt på stan! och i morse kom olivia hem från gotland också. har saknat henne. Imorgon så bär det av till grönan. fyfaan vad jag är taggad, kommer bli så kul! just nu sitter o jag o målar naglarna till hoffmeastro i bakrunden, ska väl snart sova för ska upp tidigt i morgon.

det här en är en bild som verkligen stämmer in på min personlighet. sån där är jag.


det allra sista av det allra bästa

2011-07-12 / 20:13:00



Rubriken till det här inlägget har 2 meningar. det är så att inatt så ska jag om min älskade vän sigrid gå på den allrsa sista filmen av harry potter! guud är så förväntansfull. kan inte förstå att allt är slut nu? den andra meningen är att min älskade vän ska flytta ifrån mig.. i helgen ska hon flytta 60 mil härifrån. alltså hennes sista vecka i eskilstuna. kommer inte träffa henne på länge sen. ska förmodligen åka ner till skåne dit hon ska flytta innan sommaren slutar. men sen då? vem vet hur lång tid det kommer gå innan vi ses. och på fredag ska ja och mina tjejer göra en sista grej tillsammans. vi ska åka till gröna lund. det är ju kul i sig men sen då? är allt slut sen..

staus: chilla i soffan några timmar till innan jag ska till stan


it feels like you did it for fun

2011-07-12 / 19:34:02



gud det var ett tag sen jag skrev.. men det är för att jag har mått väldigt dåligt se senaste dagarna. har inte orkat gjort nånting. så det har inte hänt så mycket de sensate dagarna. men nu idag känner jag att jag mår bättre. idag har jad spenderat dagen men mitt hjärtegull emma. vi har typ... ätit, åkt moppe i spöregnet, blivit jagade på tuna o lite annat skojj. nu sitter jag hemma i min soffa i lyssnar på muussik och ska snrt äta

Dudish


in the early hours

2011-07-09 / 03:44:10

Godnatt eller god morgon kanske? för mig är det i alla fall godnatt. den här kvällen/ natten har vart en sån där speciell sommar kväll o allt som det innebär. jag och hanna åkte ner till badet vid 8 och mötte olivia o emma o massa mer gött folk, vi satt på gräset i flera timmer i en ring o bara snackade vi var väl sisådar 20 st, sen kom det o gick folk helatiden. vi badade o skrattade o hade det allmänt mysigt. vid 12 halv 1 så stack vi hem o då ringde en kompis som jag träffade vid badet o sa att moppen hade pajat o bad om och få ställa den hemma hos mig, o det är klart. så vi mötte upp honom o en annan kompis, sen satt vi i mitt garage i typ en timme o lyssna på musik, skålade med cola o försökte fixa moppen men icke den står fortfarande kvar, sen gick vi in till mig o snacka nån timme sen stack vi och bada sedan drog linus o ludde hem. o nu ligger jag o hanna i sängen och ska snart sova!

Love på den underbara kvällen


every hour is the happy hour

2011-07-08 / 14:47:57


running wild

2011-07-07 / 20:20:14


Idag har jag bara tagit det lungt med olivia. vi har käkad lunch på golfklubben o badat o myst. fast det är något som har irriterat mig hela dagen? vet inte vad men jag stör mig på allt, antar att det olle som går mig på nerverna nuu.. om nåra timmar kommer emma hit!! har inte sett henne på en vecka och hon kom hem från spaninen för nån timme sen, så snart kommer hon hit! nu ska jag o olivia gå o äta mat.

Linne: weekday. shorts: hiliger denim. bikini: lexington. skor: lexington.


Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på, går sönder

2011-07-06 / 18:52:19


Med det här 5 enkal ingredienserna kan man tillvärka jordens godaste smoothie! bara mixa ihop allt o sen njuuut! Jag lovar, den har dig fast för livet.
kom just tillbaka fårn en båt tur med henke och hans kompisar, o vi har åkt vatten skider o wakebord (stavning). jäkligt kul kan jag säga eftersom jag inte åkt på evigheter. snart kommer olivia hit, vi ska hitta på nått kul nu  ikväll istället.

Status : gå ut o chilla i solen medans jag vänter på olle.


110706

2011-07-06 / 13:43:58


Idag vaknade jag tidigare än vanligt ? kl 10, även fast jag somnade kl 3 typ... eftersom jag inte visste vad jag skulle sysselsätta mig med så tidigt så gjorde jag lite moppe teori. måste nog börja med det nog varje dag om jag ska hinna klart.  just nu väntar solstolen nera vid bryggan på mig o jag väntar på att olivia ska vakna o ringa mig eeeeeeefter som jag ska träffa henne idag o hitta på nått kul!
vill oxå säga att jag saknar min palm♥  som kommer hem från spaninen i morgon. längtar!

Bikini: veckorevyn

Status: stek vid min käära brygga!


For the love, Iʼd fallen on

2011-07-05 / 23:31:00



Tell me, what did you do to deserve him ?!


in my speakers

2011-07-05 / 13:31:53





Musik är nått jag är beroende av. jag älskar musik!
här en an blandnign av det jag lyssnar på nu, lyssna o njut

Love


luminary ones

2011-07-04 / 21:16:00



Vissa dagar gör man allt, vissa inte. Vissa dagar äcklas man av ensamheten, vissa dagar njuter man av den. Vissa dagar önskar man att man vore någon anna o vill sjunka under jorden, vissa dagar vill man inte vara nån anna på hela jorden utan bara sig själv. vissa dagar underskattar man musik, vissa dagar förundras man av den.
Ena dagen står trädet utanför fönstret i fullblom, andra dagen är löven vissna och livet grått.

vet ej vad jag vill få sagt med den lilla dikten! bara Lev!

// top oneteaspoon // jeans gina //  halsband HM // skor converse //

Tidens musik: Bon ivers nya album


I can't take it when im gone

2011-07-04 / 00:46:00


Kom för en stund hem från min underbara vän! fats att det var stressigt o jobbigt att ta sig dit så blev kvällen lyckad! mycker skratt god mat o godis! nu har jag nyss var o tagit ett nattdopp med min lillebror. mys.
imorgn ska jag antagligen jobba hos min mamma, lite småkul sådär! åter kommer i morgon!

Bikini: lexington

Status: soova!


Best thing i never had

2011-07-03 / 17:39:00


halv 5 kommer jag på att jag ska bort på tjejmiddag ikväll! jag var hos en kompis och mamma o pappa var inte hemma så inte kommer jag in till stan. inte  nog med det så var min cykel trasig så jag lånade en av en kompis! nu har jag jävligt brottom! försår inte varför jag sitter här nu, o att jag hann ta bilden!

Status: stressa som fan till torshälla på cykel sen ta bussen därifrn till slagsta! jävla stess liv.


Everything that shines is always gonna be golden

2011-07-02 / 23:47:00


Tell me what you know about dreaming

2011-07-02 / 22:38:27



Hmm.. ja nu har jag skaffat blogg (igen) bättre lycke den här gången.
Jag kommer väl skriva om lite allt möjligt. Sommar, mode, musik, livet dagen osv..
ska också tacka sigrid bernulf för den fina designen så tack min fina <3

Status: chillar hos hanna, o snart blir det film mys.

Fierce&Love